Nå starter byggingen av Duestien barnehage

Skien kommune har inngått kontrakt med den lokale entreprenøren Morgan AS, som skal bygge Duestien barnehage.

Onsdag møttes Skien kommune, med ordfører Hedda Foss Five i spissen, og daglig leder av Morgan AS, Ole August Karlsen, på barnehagetomta ved Lundedalen. Morgan AS har fått jobben med å bygge Duestien barnehage.

Kontrakten ble underskrevet i forrige uke, og prosjektering og grunnarbeid starter i april/mai. Bygget og uteområdene skal være klare til oppstart av barnehageåret 2020/21.

Kontraktssummen er på drøyt 53 millioner kroner eks mva. En ny gangvei til Lundedalen er en del av prosjektet som totalt er på drøye 72 millioner kroner eks mva.

Barnehagen er på 1814 kvadratmeter og skal bygges i massivtre. Den er dimensjonert for 180 plasser fordelt på åtte avdelinger hvorav en er spesialavdeling.

På barnehagetomta: Spesialrådgiver Sven E. Kristoffersen (fra venstre), leder av hovedutvalg for oppvekst Ole Geir Hoppestad, kommunalsjef byutvikling, drift og kultur, Karin Finnerud, kommunalsjef oppvekst, Grete Gjelten, ordfører Hedda Foss Five, hovedutvalgsleder teknisk, Knut Einar Aas og daglig leder i Morgan AS, Ole August Karlsen.

Publisert: 11.04.2019 09:23
Sist endret: 03.07.2019 09:01