Ni nye smittet i Skien

Fredag fikk Skien kommune meldt ni nye Covid-19-positive.

Seks personer er nærkontakter knyttet til kjente utbrudd, mens for tre foregår det fremdeles kartlegging. Knyttet til disse tilfellene er to klasser ved Gulset ungdomsskole og en avdeling ved Tiedemannsjordet barnehage. Disse er i karantene. Smittesporing og karantene av nærkontakter er iverksatt med de ni tilfellene, og flere settes opp til testing lørdag og søndag.

Der det er aktuelt samarbeider Skien kommunes smittesporingsteam med involverte bedrifter, og ved behov foregår smittesporingsarbeidet i samspill med andre kommuners smittesporingsteam.

Vær oppmerksom!

Skien kommune oppfordrer alle som har oppholdt seg i virksomheter der det har vært påvist smitte, til å være ekstra oppmerksomme og å holde seg hjemme og bestille en covid-19 test ved selv sparsomme symptomer.

Publisert: 20.02.2021 13:24
Sist endret: 20.02.2021 13:24