Nok et smittetilfelle i Skien

En person bosatt i Skien testet positivt for Covid-19 i går kveld. Personen har vært i utlandet. Kommunen er i gang med smittesporing, og vedkommende er satt i isolasjon.

Kommunen har hatt to nye tilfeller av Covid-19 denne uken. Foreløpig er det ikke holdepunkt for at disse kan knyttes til hverandre.

Vi har den siste uken hatt en økning i antall tester for Covid-19, dette skyldes både nordmenn som har vært på reise og besøkende fra andre land.

Skien kommune vil nok engang understreke at man fortsatt må følge smittevernreglene. Derfor oppfordrer vi alle i kommunen, både innbyggere og besøkende, til å bidra til at vi følger de anbefalte nasjonale rådene; hold deg hjemme dersom du er syk og ta kontakt for å få testet deg, vask hendene, og hold minst 1 meter avstand. På den måten bidrar man til å begrense smittespredning i vår kommune.

Publisert: 30.07.2020 10:29
Sist endret: 30.07.2020 10:29