Ny enhet for psykisk helse

Onsdag kunne ordfører Hedda Foss Five klippe snoren til kommunens nyeste enhet; psykisk helse og livsmestring

- Det er veldig gledelig at vi er her nå, at vi kan gi et tydeligere tilbud til folk som sliter psykisk. Her er et bredt apprat av fagfolk som kan ta i mot og veilede videre, sa hun og bemerket at temaet psykisk helse er mye mindre tabubelagt enn før.

Enheten skal bestå av to deler, der den ene tar i mot folk med lettere psykiske plager, der man ikke trenger henvisning for å få hjelp. Den andre delen - i etasjen over - skal enheten for rusog livsmestring holde til. Der tilbys hjelp til dem som har større og mer langvarige plager.

Enhet for psykisk helse og livsmestring holder til i Holtbygget, i Kverndalsgate 10

Publisert: 13.06.2019 10:12
Sist endret: 03.07.2019 09:01