Ny kommuneoverlege

Skien kommune har ansatt Anne Gunhild Waagsbø-Kjellsen i stillingen som kommuneoverlegefra 1. mars neste år.

Waagsbø-Kjellsen erstatter nåværende kommuneoverlege Vegard Høgli, som går av med pensjon etter å ha vært i stillingen siden 2011.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og nye krevende utfordringer i forbindelse med tiltredelse som kommuneoverlege i Skien kommune, sier Anne Gunhild Waagsbø-Kjellsen.

- Jeg vil så godt som råd jobbe med å videreføre det gode arbeidet nåværende kommuneoverlege Vegard Høgli har bygget opp gjennom mange år i stillingen, og samtidig søke å tilføre nye muligheter for videre utvikling av arbeidet med folkehelsa i Skien kommune, sier hun

Anne Gunnhild Waagsbø-Kjellsen er oppvokst i Porsgrunn. Hun har vært fastlege i 10 år, og samtidig hatt kommunal stilling som helsestasjonslege. Hun har arbeidet i Sauda kommune siden 2015, og før det i Sula kommune utenfor Ålesund.

- Jeg er veldig glad for at vi har på plass en etterfølger etter Vegard Høgli, og for at Anne Gunnhild Waagsbø-Kjellsen har takket ja til stillingen. Stillingen som kommuneoverlege er en meget givende og viktig stilling for oss hvor folkehelsen i Skien vil utgjøre en viktig del av arbeidet, sier kommunalsjef for helse og omsorg, Erik Nordberg

Vi ønsker den nye kommuneoverlegen velkommen til Skien og ønsker henne lykke til i arbeidet.

Publisert: 24.10.2019 15:06
Sist endret: 24.10.2019 15:06