Nytt prosjekt på kulturskolen

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Miks-prosjektet skal bidra til at flere barn og unge blir kjent med hverandre og Skien kulturskole.

Miks står for; mangfold, inkludering, kultur og samhold, og er kulturskolens satsning på arbeidet med inkludering og integrering. Målet med prosjektet er at barn og unge skal bli kjent med noen med en annen bakgrunn, og å bli kjent med kulturskolen.

Prosjektet har en forestilling på høsten, i vårhalvåret blir det mindre arrangementer i det lokal skolemiljøet. Miks-forestillingen har to "utsolgte hus" onsdag denne uken. En skoleforestilling kl. 10.00 og kveldsforestilling kl. 18.00. Begge forestillingene har kun gratisbilletter.

I forestillingen står elever fra Stigeråsen, Klyve og Buer barneskoler sammen med elever fra kulturskolen på Ibsenhusets største scene, Dovregubben. Elevene støttes opp av lærerband fra kulturskolen, Voksenkorps fra Voksenopplæringen og PULSE fra Sør-Afrika.

Det skal ikke koste noe for de som er med, og forestillingene skal være gratis slik at familiene og venner skal ha mulighet til oppleve forestillingene.

Gode tiltak for at Miks elevene skal få starte i kulturskolen er kontingentkassa og muligheter til å låne instrumenter, enten billig eller gratis.

 

Publisert: 05.11.2019 13:27
Sist endret: 04.03.2021 13:24