Oversatt informasjon om koronasituasjonen

Det er stadig informasjon som blir oversatt eller allerede oversatt informasjon som blir oppdatert etter endringer i råd og anbefalinger

FHI har i samarbeid med OUS utarbeidet et dokument oversatt til 13 språk med spørsmål og svar om koronavirus. Vi håper at de blir tatt i bruk av tjenester og organisasjoner og videreformidlet på ulike måter. Spørsmålene er delt inn i fem temaer:

• Generelle spørsmål om koronavirus
  • Hva er greit å gjøre i hverdagen
  • Risikogrupper
  • Bruk av ordinære helsetjenester
  • Korona, graviditet og amming

Spørsmål og svar om koronavirus - informasjonsark på ulike språk.

Minner også om at NKVTS har oversatt sine til råd knyttet til psykisk helse og mestring til en rekke ulike språk. Disse har ikke blitt lastet ned i så stor grad så hjelp oss gjerne litt ekstra med å spre disse:

Råd under korona-pandemien

Helsedirektoratet har oppdatert sine plakater og videoer om blant annet avstand fra 2 til 1 meter. Fint om dere videreformidler dette også:

Vask hendene, hold avstand, hold deg hjemme om du er syk

Minner om IMDIs samleside for oversatt koronainformasjon:

Nyttige nettsider på andre språk

Publisert: 12.05.2020 10:14
Sist endret: 09.06.2020 13:35