Parkering forbudt på Stevneplassen

Fra 19. august blir det parkering forbudt på Stevneplassen. Alle som skal bruke Stevneplassen kan kjøre inn for av- og påstigning, men parkering vil ikke være mulig.

Det er stor aktivitet på Stevneplassen både ute og inne. Skien kommune har i samarbeid med Skien boligbyggelag, investert i nye lek- og treningsapparater og ønsker at publikum skal bruke plassen mer. Kommunen har også satt ut flotte griller som kan brukes av alle. Aktivitet, lek og turgåere er ikke forenlig med biltrafikk. Derfor ønsker vi å minimere trafikken på området.

Skien kommune setter opp parkering forbudt skilt på området og våre parkeringsvakter vil følge opp disse. Vi anbefaler deg å bruke den store kommunale parkeringsplassen på utsiden av Skagerak Arena vest. Der er det gratis parkering.

Vi gleder oss til å ta i bruk Stevneplassen og at det skal være et trygt sted å ferdes.

Publisert: 16.08.2019 15:21
Sist endret: 19.08.2019 14:35