Planlegger og bygger som normalt

Koronapandemien påvirker samfunnet vårt på mange måter. Men hos By- og stedsutvikling merker de det ikke nevneverdig.

Her er aktivitetsnivået høyt og saksbehandlingen går som normalt.

- Selv om de fleste sitter med hjemmekontor løser vi oppgavene og samarbeider via nettmøter. Vi er i løpende dialog med aktører om utviklingsprosjekter, reguleringer og byggesaker samtidig som vi produserer saker til politisk behandling, forteller Mette Gundersen, sjef for by- og stedsutvikling i Skien kommune.

Mange saker til behandling

Møtet i Utvalg for klima, miljø og byutvikling tirsdag 21. april har mange saker på kartet. Det er viktig å holde hjulene i gang og få politiske avklaringer i prosjekter og planarbeider så disse kan settes ut i livet og opprettholde utviklingen av Skien

- Vi ønsker å tilrettelegge mest mulig og gjør vårt aller beste for å løse utfordringer og finne gode alternative løsninger, slik at vi er best mulig rustet når pandemien er over. Har du ideer og planer om utvikling, ta gjerne kontakt med oss, oppfordrer Mette Gundersen.

Fremdrift som planlagt

Arbeidet på kommunens prosjekter som blant annet Landmannstorget, går som planlagt. Vi har laget en film som viser hva som er gjort på Landmannstorget fra august 2019 til mars 2020.

Se filmen

Arbeidet på Landmannstorget går som planlagt. Foto: Dag Jenssen