Slik blir 17.mai i Skien

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Snart er det klart for en 17. mai-feiring som vi aldri har opplevd tidligere. Digitale løsninger og kreative innslag vil likevel gjøre nasjonaldagen til en festdag vi aldri vil glemme.

Gode innspill fra dere der hjemme, krydret med ideer fra vår egen 17.maikomité, har gitt oss et program hele byen kan være stolte av.

I linken under får du en fullstendig oversikt over hele 17.mai-programmet i Skien. Fra flagget flyr kl. 06.30 og den første digitale overføringen kl. 08.00 med salutt, flaggheising, musikk og hilsener – til vi avslutter nasjonaldagen med en spektakulær festaften fra Ibsenhuset.

Her blir det mye moro, både for store og små, og vi anbefaler deg å følge med gjennom hele dagen. Mye vil foregå på skjerm, men det blir også muligheter til å se og høre fra vinduet, verandaen eller hagen.

SE HELE 17.MAI-PROGRAMMET HER

Selv om vi ikke kan gå i tog eller samles som vanlig, har lettelser i smittevernreglene ført til at vi nå kan samles i mindre grupper. Om du skal samle familie og venner er det likevel viktig å huske å holde en meters avstand, og maksgrensen på 20 personer.

Ha en fin 17.mai!

Publisert: 15.05.2020 13:17
Sist endret: 09.06.2020 13:35