Signerte avtale

Skien kommune har inngått en ny samarbeidsavtale om utbygging av bredbånd i Melum og Kilebygda.

Fredag før påske signerte ordfører Hedda Foss Five og lederen for Telenor Norge, Petter Børre, en samarbeidsavtale om utbygging av bredbånd i Melum og Kilebygda.

Avtalen gir over 400 nye husstander tilgang til fiber, i tillegg etableres det to nye mobilstasjoner i området som vil utbedre 4G-dekningen i deler av området. Som et resultat av avtalen vil Telenor også bygge ut fiber til 180 husstander i Svanvik-området.

- Skien kommune er helt i front når det kommer til å sikre innbyggerne tilgang til moderne internett-tjenester. Når skole, helsetjenester, bedrifter, biler og klokker er digitalisert er alle avhengig av å ha tilgang til høyhastighets bredbånd, sier leder for Telenor Norge, Petter-Børre Furberg.

Publisert: 24.04.2019 10:30
Sist endret: 03.07.2019 09:01