Skistredet skal oppgraderes

Deler av Skistredet blir stengt for trafikk fra onsdag 23. september.

Det nye kollektivknutepunktet på Landmannstorget blir offisielt åpnet 22. september. Skistredet er ikke oppgradert, siden Kontorbygg har hatt behov for å bruke gata i sitt arbeid med å rehabilitere Landmannsgården og Citybygget. Nå har de kommet så langt i sitt arbeid at vi kan starte med å oppgradere Skistredet i tråd med planene for det nye kollektivknutepunktet. Målet er å være ferdig med Skistedet i midten av desember.

Vi må stenge Skistredet for trafikk mens arbeidet pågår. Omkjøring vil bli skiltet. Besøkende til øyelegesenteret i Skistredet kan kjøre inn i Skistredet fra Kongensgate. Hvis det er behov for bistand med å komme seg inn til øyelegesenteret, kan man kontakte en av arbeiderne.

Kartet under viser hvordan biler og busser skal kjøre mens arbeidet pågår.

Publisert: 18.09.2020 14:44
Sist endret: 18.09.2020 14:45