Sykkelbane på Bakkestranda

Vi planlegger en sykkelbane på Bakkestranda og i dag har vi satt opp stolper som viser hvor den kan ligge.

Skien kommune har fått midler fra Kulturdepartementet til å utvikle Bakkestranda til et område med flere aktiviteter. I søknaden la vi vekt på tre ulike elementer - klatreskulptur, vannlek og sykkelbane.

Vi ønsker å plassere sykkelbanen slik at flere behov ivaretas. Hensyn til fugleområdet, drift og vedlikehold, tilgjengelighet og spenning for aldersgruppene som skal bruke den. Banen er tiltenkt barn i barneskolealder. Vi lar stolpene stå i noen uker fremover og vil gjerne ha tilbakemeldinger og innspill på hvordan sykkelbanen kan bli.

Innspill sender du til prosjektleder Ola Skovly på epost  ola.skovly@skien.kommune.no

Publisert: 23.11.2021 12:38
Sist endret: 23.11.2021 12:40