Vannlekkasje og kokevarsel

Lyngbakken sykehjem og husstander i området Nenset/Lyngbakken har vært uten vann etter at det har gikk hull på en hovedvannledning i området lørdag morgen. Vannet er nå tilbake i området.

Skien kommune har iverksatt tiltak for å ivareta beboerne og pasientsikkerheten ved sykehjemmet. Beboerne har god tilgang på drikkevann og og brannvesenet har kjørt inn ytterligere vann.

Husstander i området skal koke vannet inntil ny beskjed blir gitt. Det tas kontrollprøver umiddelbart når trykket kommer tilbake.

Her er informasjon om hva du skal gjøre ved kokevarsel:

Informasjon til publikum ved kokevarsel

Varaordfører Erik Næs er på Lyngbakken sykehjem for å følge situasjonen. Næs kan kontaktes på telefon 481 45 470.

Pårørende som har spørsmål kan kontakte fungerende kommunalsjef for helse og velferd, May Omland på telefon: 918 45 564.

For ytterligere spørsmål fra pressen kan rådmann Ole Magnus Stensrud kontaktes på telefon: 992 05 701.

Publisert: 20.07.2019 11:55
Sist endret: 20.07.2019 12:06