Vanskelige kjøreforhold i vente

Det er ventet snø, regn og vanskelige kjøreforhold de neste dagene, og det kan bli behov for brøyting.

Meteorologisk institutt melder om nedbør og temperaturer rundt null de neste par dagene.

Snømengde avgjør

Skien kommune kaller ut brøytemannskapene når snødybden når 8 cm på vegene og 5 cm på fortau og gang- og sykkelveger. Det tar normalt mellom 8 og 12 timer å brøyte gjennom avhengig av mengder snø. Vi ber om at brøytemannskapene må få tid til å gjøre jobben sin.

Slik gir du beskjed:

I år skal du ikke bruke Varsel om feil på Skien kommunes nettside. Nå skal du ringe Servicesenteret på telefon 35581000 ved manglende brøyting. Vis tålmodighet, og husk at brøytebilsjåførene trenger tid på å bli ferdige med den viktige jobben de gjør.

Publisert: 06.12.2018 12:48
Sist endret: 07.12.2018 08:52