Vedrørende alkoholloven og reklame

Skien kommune ønsker at skjenkesteder som er i tvil om alkohollovens reklamebestemmelser tar kontakt for råd og veiledning.

Kommunen har ansvar for å håndheve alle deler av den nasjonalt vedtatte alkoholloven.

I mars i år sendte vi ut et brev til alle som har skjenkebevilling, hvor vi informerte om alkoholloven og dets reklamebestemmelser. Brevet ble sendt ut med bakgrunn i at vi ble gjort oppmerksomme på mulige brudd på alkoholloven.

Skien kommune ønsker en fortsatt god dialog med bransjen. Dersom et skjenkested er i tvil om lovverket, så ønsker vi at innehaverne tar kontakt med kommunen for veiledning.

Vi vil invitere bransjen til et møte i høst, hvor vi skal informerer ytterligere om disse reglene.

Her er brevet som i mars ble sendt ut til alle som har skjenkebevilling:

Brev om alkoholloven.pdf

Publisert: 27.09.2019 13:16