Velg eFaktura og vinn gavekort!

eFaktura er enklere, rimeligere, raskere og bedre.

Skien kommune sender ut fakturaer for kommunale avgifter tre ganger årlig. Hver gang sendes det ut rundt 20 000 fakturaer og 40 prosent av dem sendes som papirfaktura. Hvis flere innbyggere velger eFaktura, kan pengene vi bruker til papirfakturaer brukes på andre kommunale tjenester som for eksempel helse, skole, veger eller utvikling av byen.

Fordeler med eFaktura

Med eFaktura kommer regningen ferdig utfylt til nettbanken din. Det eneste du trenger å gjøre er å bekrefte betalingen på mobil, nettbrett eller pc. Du får varsel om ny eFaktura på sms eller epost. Du kan betale regningene dine når det passer for deg, og du har full oversikt over betalte og ubetalte regninger.

Konkurranse

De som tegner eFakturaavtale innen 15. juni 2019 er med i trekningen av 10 gavekort på 500 kroner fra Skien By. Hvis tusen innbyggere velger eFaktura innen 1. september 2019 trekker vi 10 nye vinnere.

Hvordan oppretter du eFaktura?

I nettbanken din inngår du avtale ved å huke av for at du ønsker eFaktura fra Skien kommune:
• Gå inn i nettbanken
• Finn eFaktura-tjenesten
• Velg eFaktura

Du kan også velge å automatisk godta eFaktura fra alle du har et kundeforhold til som tilbyr tjenesten.

Trenger du hjelp til å opprette eFaktura?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller kom innom våre kontorer, så hjelper vi deg!
• Kemneren i Grenland – tlf 35 58 10 50. Kongensgate 13, hverdager kl 12.00–14.00
• Servicesenteret i Skien kommune - tlf 35 58 10 00. Henrik Ibsensgate 2, hverdager kl 09.00–16.00
• DNB, Sparebank 1 Telemark og Sparebanken Sør

Bankene og kommunen hjelper deg å opprette eFaktura. John Einar Rørvik (fv), Mona Johansen, Jan Erik Hanssen, Jonas Resare og Torfinn Bjørntvedt.

Les mer om eFaktura

Publisert: 22.05.2019 11:08