Vi søker frivillige instruktører til treningsgrupper for seniorer

Bli med å gjøre ditt nærmiljø enda sprekere! Skien kommune ønsker å starte med helsefremmende og forebyggende treningsgrupper for seniorer.

Vi søker etter frivillige som har interesse for og lyst til å lede disse treningsgruppene. Målgruppen for treningen er seniorer som opplever endringer i bevegelsesfunksjon og ustøhet i enkelte situasjoner. Treningen er tenkt én gang per uke på dagtid og instruktørene vil primært få ansvar for én gruppe hver, eventuelt to instruktører pr gruppe.

Aktuelle instruktører vil få opplæring i form av et tre dagers kurs som sannsynligvis vil gjennomføres i september, i tillegg til kurs i førstehjelp. Instruktørene vil få oppfølging av fysioterapeuter i Skien kommune.

Lurer du på noe om disse gruppene eller har lyst til å være instruktør, ta kontakt med: David Levinstein på epost: david.levinstein@skien.kommune.no

Publisert: 01.07.2021 14:56
Sist endret: 01.07.2021 14:56