Vi søker helsepersonell

På grunn av koronavirussituasjonen har Skien kommune behov for ekstra helsepersonell. Vi ønsker derfor å kartlegge helsepersonell som ønsker og har mulighet til å bidra.

Stillingene er vikariater og tilkallingsvikariater som lønnes i henhold til tariffavtale og lokaleordninger. Ved å søke melder du din interesse. Vi har ikke kapasitet til å gi alle tilbakemeldinger, men vil kontakte aktuelle kandidater fortløpende. Vi gjør oppmerksom på at aktuelle kandidater må fremvise gyldig politiattest.

Dersom du har et ansettelsesforhold i Skien kommune allerede, skal du IKKE registrere deg her. Jobber du i Skien kommune, og ønsker å jobbe mer eller ser muligheten for omdisponering, vennligst ta kontakt med din nærmeste leder.

Registrer deg her

Publisert: 23.03.2020 15:04