Vil du bidra som frivillig?

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


NAV, i samarbeid med frivilligheten, inviterer personer og organisasjoner som vil bidra som frivillige til Lie bydelshus onsdag 28. september fra kl. 18.00 til 20.00.

Målsetningen med kvelden er å skape et møtested for de som kan tenke seg å være frivillige.

- I NAV er vi i kontakt med mange mennesker som opplever ensomhet og utenforskap til samfunnet og nærmiljøet de bor i. Mange har masse ressurser og erfaringer fra hjemlandet som ikke oppdages og kjenner ikke til frivilligheten, men ønsker å bidra og være til nytte for andre, sier Anne C. Apneseth, leder av NAV Skien.

Hos NAV Skien finnes et nystartet team som jobber med mennesker som har flerkulturell bakgrunn. Tidligere i år deltok teamet på en samling med representanter for frivillige organisasjoner, og ble møtt med stor entusiasme og engasjement for mennesker som er i denne situasjonen.

- Frivilligheten har mye å tilby, og veldig mange har mye å tilby de frivillige organisasjonene. Når du er frivillig blir du kjent med mange mennesker og utvider nettverket ditt. Du kan bidra med de erfaringene du har og kanskje bygge nye, sier Apneseth.

Kvelden arrangeres altså på Lie bydelshus den 28. september fra klokken 18.00 til 20.00.

Alle som vil bidra er velkomne, og det vil bli enkel servering med kaffe, te og twist. 

Publisert: 23.09.2022 09:46
Sist endret: 23.09.2022 11:53