Welcome to Skien!

Det skjer mye spennende og positivt i næringslivet i Skien og vi ønsker å stimulere til flere nyetableringer.

I dag lanserer vi en engelsk nettside og film som skal bidra til å sette Skien enda mer på kartet som regionhovedstad.

- Det betyr mye at vi har blitt regionhovedstad. Vi kjenner rollen som fylkeshovedstad og ønsker å videreutvikle den rollen. Jeg har ønsket meg denne oversikten. Nå har vi fått en presentasjon av Skien som samler og viser fram det vi gjør og jobber mot, sier ordfører Hedda Foss Five.

Se filmen og engelsk nettside

Satt av penger til å markedsføre Skien

Vi har startet et større markedsføringsprogram for Skien. Behovet for et mer samlet markedsprogram er avdekket både gjennom den nye rollen vi har fått som regionhovedstad og arbeidet med større bedriftsetableringer. Bystyret vedtok 23. mai en prosjektbeskrivelse for hvordan vi i Skien kommune skal jobbe med Skien som regionhovedstad i Vestfold Telemark. Prosjektbeskrivelsen definerer hva som skal på plass på kort og lang sikt for markedsføring av Skien som bosted, sted for innovasjon og næringsetablering og et attraktivt og spennende sted å besøke.

Filmen og de engelske nettsidene er første steg i markedsføringsprogrammet. Filmen er ment å gi et bred beskrivelse av mangfoldet i kommunen. Nettsidene skal videreutvikles og flere filmer kommer etterhvert. På nettsidene har vi samlet nyttig informasjon med tanke på innflyttere og næringsetablering. Kom gjerne med innspill om du har forslag til innhold på disse sidene.

Publisert: 05.08.2019 12:53
Sist endret: 07.08.2019 13:20