Bildebokas mange muligheter

Tradisjonen tro arrangerer Telemark fylkesbibliotek et åpent faglig seminar under tittelen "Bildebokas mange muligheter" under Appelsinia.

Når: fredag 13. september kl. 12.00

Hvor: Anitra i Ibsenhuset.

Nytt av året er muligheten til å være med inn på formidlingsmøtene med elever og forfatter, før seminaret starter! For de som har mulighet til å overnatte kan det fristes med festivalkro som oppvarming kvelden før!

Birgitte Eek fra Norsk Barnebokinstitutt vil holde foredrag om Shaun Tan sine bildebøker, og om den visuelle vendingen. Illustratør Per Ragnar Møkleby vil snakke om hvordan han jobber med tekst og bilde, og lærer undervisningsinspektør Camilla Rist vil fortelle litt om prosjektsamarbeidet med USN, «Bildebøker i multimodale og digitale lese- og skriveprosesser». Dette seminaret er for alle som er opptatt av bildeboka, enten du jobber i skolen, i biblioteket, på kulturskolen eller selv skriver eller formidler. 

 

Påmelding:  Seminaret er gratis, men på grunn av lunsj, er det påmelding. Les mer om programmet og meld deg på: https://telemark.fylkesbib.no/project/appelsinia-2019/ eller til  Vibeke.stokka@t-fk.no