Bildebokas mange muligheter

Tradisjonen tro arrangerer Telemark fylkesbibliotek et åpent faglig seminar under tittelen "Bildebokas mange muligheter" under Appelsinia.

Fredag 13. september kl. 12.00 i Ibsenhuset (Anitra).

Nytt av året er muligheten til å være med inn på formidlingsmøtene med elever og forfatter, før seminaret starter! For de som har mulighet til å overnatte kan det fristes med festivalkro som oppvarming kvelden før!

Birgitte Eek jobber som formidlingsleder ved Norsk barnebokinstitutt. Hun er utdannet cand.philol i litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo med etterutdanning i barne- og ungdomslitteratur, forfatterstudier og kulturjournalistikk. Hun skal snakke om Barnebokinstituttets forskningsprosjekt «Litteratur, litteraturformidling og kunstopplevelse» (2016 – 2018) som har kombinert forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid, og har undersøkt hvordan litteratur blir utviklet og formidlet på ulike arenaer og gjennom Den kulturelle skolesekken.

Illustratør Per Ragnar Møkleby vil snakke om hvordan han jobber med tekst og bilde, og lærer undervisningsinspektør Camilla Rist vil fortelle litt om prosjektsamarbeidet med USN, «Bildebøker i multimodale og digitale lese- og skriveprosesser». Dette seminaret er for alle som er opptatt av bildeboka, enten du jobber i skolen, i biblioteket, på kulturskolen eller selv skriver eller formidler. 

Foto: Ketil Hardy.

Påmelding:  Seminaret er gratis, men på grunn av lunsj, er det påmelding. Les mer om programmet og meld deg på: https://telemark.fylkesbib.no/project/appelsinia-2019/ eller til Vibeke.stokka@t-fk.no