Bursdagskonkurranse 2021

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Vi takker barnehagene for flotte bidrag til Ibsens bursdagskonkurranse. Vinneren ble Gustavas barnehage som får en eksklusiv framføring av stykket Nettopp Nora i premie.


Ordfører hedda Foss Five delte ut premien til Gustavas barnehage.

De nominerte var: 

-Tiedemannsjordet barnehage:
«Vi var med på Ibsenopplegget i år. Flott at dere sender ut og inspirerer!! Vi leste fortellingen og snakket mye rundt det med hvordan var det å være dame den gangen. Vi snakket også en del om Ibsen og hvor han bodde og hva han gjorde. Dette gjorde vi med de eldste i bhg. I tillegg så hadde vi ett par samlinger hvor også fireårsgruppen fikk vite litt om han slik at de kunne være med på bursdagsfesten".

Granåsen barnehage:
«Vi startet bursdagsselskapet med å se filmen dere hadde lagt ut, utrolig bra film som fenget både barn og voksne! Etterpå gikk vi ned på avdelingen for å feire med ballonger, bursdagssang og Ibsen fikk på seg den fine gullkronen vi har laget. Den syntes han var veldig vakker! Selskapet ble avsluttet med litt is og muffins». 

Gustavas barnehage 
« I forkant av feiringen har barna fått erfaring med digitalt verktøy og brukt mini-projektor og tegnet sin egen Ibsen, så laget vi collage med å bruke riveteknikk etterpå. Barna laget også bursdagskrone. 
På selve dagen hadde barna laget et bursdagsfest-rom med lys fløyel og flagg og noen barn gledet seg så mye at de hadde våknet ekstra tidlig den dagen. Vi startet feiringen med skuespill fra de voksne og etterpå undret barna seg på om var Nora grei eller ikke. Vi lekte også halen på grisen og stol-leken. Tilslutt var det litt popcorn og saft til den gøyale filmen fra dere, mye latter fra barna her»".

Publisert: 13.04.2021 15:17
Sist endret: 16.04.2021 15:29