Den kulturelle skolesekken

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


 Nye nettsider

Den kulturelle skolesekken har fått ny felles portal for hele landet. Du finner tilbudet til skienskolene for skoleåret 20/21 på disse sidene Denkulturelleskolesekken.

Her kan du søke opp egen skole i søkefeltet til venstre og se hvilke tilbud som kommer til dere. Det anbefales å benytte en nyere nettleser, ikke Explorer.

Programmet for DKS Skien våren 2020 finner du bak lenken.

 

Transport til DKS-aktivitet

DKS dekker transportkostnadene for skoler som har mer enn 3 km reisevei til DKS-aktiviteten. Fra og med femte trinn oppfordrer vi klassene til å sykle der det er forsvarlig, også om det er mer enn 3 km reisevei.

Skolene kan kjøre gratis med rutebussene i Grenland mellom kl. 8.30 og 13.30 også i 2020. Det er ingen fast grense på hvor store grupper med elever som kan reise med bussen, så lenge det er plass. Det er ikke mulig å forhåndsreservere plass. Grupper som er større enn 20 elever, anbefaler vi å dele på to avganger. Hver gruppe må ta med en reisebekreftelse  som dere viser når dere går på bussen.

I helt spesielle tilfeller kan skolene bestille busser eller maxitaxier. Før dere gjør dette, må dere varsle DKS-koordinatoren. Dere må innhente tilbud fra flere leverandører og benytter det rimeligste.

Send fakturaen for transporten til: Skien kommune, Kulturkontoret, Fakturamottak, Pb. 37, 3701 Skien Merk fakturaen med hvilket tilbud transporten gjelder og med bestillernummer 71104.

 

Publisert: 30.10.2018 09:33
Sist endret: 21.01.2021 09:57