Sommerskole 2021 - fremdeles ledige plasser

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Sommerskolen Skien har tilbud gjennom hele sommeren. Når de vanlige skoledagene er over, har elevene muligheten til å være med på spennende kursdager. Det legges opp til mange ulike tilbud, med mye moro gjennom sosiale og faglige aktivitet. Målet er at sommerskolen skal bidra til opplevelser, mestring,  læringsglede og nye vennskap utover det ordinære skoleåret. Velkommen!

                                                                                                       

Siste nytt

18/6:
Nå er det straks klart for åpning av Sommerskolen. Vi gleder oss! 
Dersom du som deltager har behov for busskort, kan du hente dette på Servicesenteret (Henrik Ibsensgate 2 mellom Rådhuset og Arkaden). Du kan også få dette kortet på kurset den første dagen. 

11/6:
Nesten 1500 elever har nå fått plass på Sommerskolen 2021.
Se oversikten over ledige plasser nederst på nettsiden.

Vi gleder oss - velkommen!

Om Sommerskolen Skien

Alle elever i grunnskolen i Skien kommune har mulighet til å melde seg på Sommerskolen. Dette er et gratis tilbud, mat serveres, og alt nødvendig utstyr kan lånes.

Sommerskolen arrangeres i et samarbeid mellom Skien kommune og blant annet lokale idrettslag, lokale aktører og andre frivillige organisasjoner. Alle arrangementer er religions- og livsynsnøytrale.

De ulike årstrinnene har ulikt tilbud, men felles for alle aktiviteter er at det skal være moro å lære noe nytt og man er sosial med jevnaldrende - både kjente og nye venner.

For elever på 1. til 4.trinn vil det være utvidete aktiviter gjennom sin vanlige sfo-ordning. I tillegg er det noen aktiviteter i elevenes nærmiljø i regi av andre aktører enn nærskolen. 

Elever på de andre årstrinnene kan melde seg på ulike tilbud . Dette er kurs med mange ulike tema, og disse varer fra en til fem dager. Kursene skjer på ulike steder i kommunen, så elevene må kunne ferdes med offentlig transport på egen hånd. Transport med buss dekkes av Sommerskolen.

Påmelding

Påmeldingen er fortsatt åpen for de kursene hvor det er ledige plasser. 
Husk at du som foresatt melder på eleven ut i fra det årstrinnet eleven går på i skoleåret 2020/21. 
Det er viktig at eleven meldes av kurset dersom eleven ikke kan være med likevel. Ta i såfall kontakt med kontaktpersonen for aktiviteten.

Vi gleder oss!

Arrangementer

 

Publisert: 31.05.2019 12:00
Sist endret: 07.07.2021 14:40