Varsle om feil

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Gi oss beskjed når det er ulike feil som bør utbedres. Ved akutte vann- og avløpshendelser, ring 35 58 10 00.

Vann, avløp, vei, park, gatelys, miljø og skadedyr

Her kan du registrere din melding til kommunen om vann, avløp, vei (inkludert fortau, gang- og sykkelvei), park, gatelys, miljø og skadedyr. Eventuelle beskrivelser og informasjon om deg selv vil ikke være synlig for andre lesere og er kun tilgjengelig for den som behandler din melding. Løsningen fungerer like godt på pc, nettbrett og mobil. Den fungerer ikke hvis du bruker nettleseren Internett Explorer. Vi anbefaler derfor at du bruker Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera eller Microsoft Edge.

Varsle om feil ved vann, avløp, vei, park, miljø og skadedyr

Varsle om feil på gatelys

Nedenfor finner du utfyllende informasjon om noen av tjenestene du kan gi varsler om.

Miljø

Du kan varsle om forurensnings- og forsøplingssaker som du mener bør følges opp. For at vi skal kunne følge opp saken på best mulig måte er det viktig at du så godt som mulig beskriver hvor forsøplingen eller forurensningen er, hva den består av og når observasjonen er gjort. Hvis du har noen bilder er det fint om du laster opp dem. Da er det enklere for oss å beslutte hvordan det skal følges opp. Når vi mottar meldingen vurderer vi om det er behov for umiddelbar opprydding, eller om saken kan følges opp på ordinær måte etter forurensningsloven.

Vintervedlikehold

Vintervedlikeholdet på kommunale veier skal sikre god fremkommelighet for alle brukergrupper. Normalt prioriteres gående og syklende, men ved unormalt mye nedbør eller spesielt glatte veier, har fremkommeligheten for utrykningskjøretøy første prioritet.

Brøyting der du bor

Vi starter brøyting når snødybden har nådd 8 cm. Under nomale forhold, tar det 8-10 timer å brøyte hele veinettet. Det betyr at det kan ha kommet mer enn 8 cm der du bor før vi har brøyter. Vi håper du har forståelse for det og er litt tålmodig. Brøytes nabogata en stund før din egen gate, kan årsaken være at nabogata ligger på en annen rute enn din eller at det må brøytes med en annen maskin.

Strøing der du bor

Vi strør ved behov og prioriterer fortau, gang- og sykkelveier og bratte bakker.

Salting

Skien kommune har en egen rute hvor vi salter ved snøfall og isbelegg i gatene. Saltruta er en prioritert oppgave og kjøres så lenge det er varmere enn minus 7 grader. Vi salter på veier med mye trafikk og viktige traséer for kollektivtrafikk, hovedsaklig i sentrum og sentrumsnære områder.

For akutte hendelser som absolutt ikke kan vente til ordinær arbeidstid, se kontaktinformasjon til Skien kommune.

Renovasjon

Husholdningsrenovasjon meldes via kontaktskjemaet til Renovasjon i Grenland.

Publisert: 02.05.2019 00:00
Sist endret: 26.01.2022 12:56