Nylyd #92: Vilde&Inga - Lydforskerne

Innhold

Spillested: Blackbird, Tømmerkaia 36, Klosterøya. Lørdag 4. mai kl 13 og 15.

Kjøp billetter her >

I anledning Barnas kunstfestival som er et samarbeid mellom NORA, Teater Ibsen og Spriten Kunsthall arrangerer konsertserien Nylyd for første gang en konsert med barn mellom 3 og 6 år som målgruppe. 

I forestillingen Lydforskerne får barn møte de to lydforskerne Vilde og Inga, som spiller fiolin og kontrabass.
Lydforskerne elsker å finne nye lyder og lage musikk med dem. De tar barna med inn i en verden full av morsomme, rare, velkjente og nye lyder. Forestillingen er en blanding av musikkinnslag med Vilde&Ingas musikk, presentasjon av instrumentene fiolin og kontrabass, lydforskernes tanker og idéer om musikk og lyd, en lydgjettelek med barna og bruk av dagligdagse gjenstander som instrumenter.
Medvirkende: Vilde Sandve Alnæs, Inga Margrete Aas (Vilde&Inga)
Regikonsulent: Ingrid Liavaag
Sceneteppe og kostymer: Amalie Faye
Forestillingen er laget for barn i alderen 3-6 år og er utviklet av Vilde Sandve Alnæs og Inga Margrete Aas, med veiledning fra Ingrid Liavaag. Aas og Alnæs utgjør vanligvis duoen Vilde&Inga. Mer informasjon om Vilde&Inga finnes på www.vildeinga.com.
Barnas Kunstfestival er en tverrkunstnerisk festival initiert av NORA. Sammen med Teater Ibsen og Spriten Kunsthall ønsker vi å synliggjøre samtidskunst for barn og by på et mangfold av kunst av høy kvalitet. Blackbird og Skien videregående skole er også med på å lage tidenes festival på Klosterøya!
Festivalen skal være et sted hvor barn møter kunst, og kunsten møter barn.

 

Til toppen