Lørdagsbarn

Innhold

Lørdagsbarn er et profesjonelt kulturtilbud for barn i barnehage- og småskolealder.

Lørdagsbarns egen logo

Skien kommune har mottatt inkuderingsmidler fra Bufdir til Lørdagsbarn. Familier som sliter økonomisk kan ta kontakt med Servicesenteret i Skien for å få fribilletter til arrangementene, eller henvende seg til miljøterapeutene på skolene eller styrerne i barnehagene.

Den unge kunstmaleren Christian Berg Gravningen er fra Notodden og det var også den nå avdøde maleren Terje Bergstad. Arbeidene deres settes nå sammen i en utstilling hos Skiens kunstforening i Ibsenhuset våren 2023.

De har ganske likt uttrykk, men er allikevel veldig forskjellige.

Vi starter med en omvisning hvor vi ser på likhetene og forskjellene i maleteknikken deres før vi avslutter med en liten malerworkshop hvor vi lar oss inspirere av maleriene i utstillingen.

Passer for barn fra 5 år. Gratis inngang.

Arr. Skiens kunstforening

Gjemt i form og farge
29. april kl. 13.00, Telemark kunstsenter

Illustrasjonsfoto: gutt med maling i ansiktet.

Vi prøver å kamuflere oss på Telemark Kunstsenter. Men hva skal vi kamuflere oss mot? Vi skal prøve å bruke ansiktsmaling for å forvirre datamaskiner.
Visste du at det lages masse teknologi for å kjenne
igjen ansiktene våre?

Det synes vi er veldig spesielt, og vi skal prøve å lure datamaskiner ved å male rare former og bruke sterke farger. Vi kommer til å se litt ut som et kunstverk når vi er ferdige. Ta på deg tøy som kan bli skittent. Passer for barn fra 4 – 5 års alder. Gratis adgang.

Arr. Telemark Kunstsenter

Til toppen