Servicesenteret

Innhold

Åpningstider

Skien servicesenter:
Åpent mandag til fredag 09.00 til 15.00

Sentralbord:
Åpent mandag til fredag 08.00 til 16.00

OBS! Både Servicesenteret og sentralbordet holder stengt julaften og nyttårsaften.

Vårt tilbud til deg

Servicesenteret holder til i 1.etasje på Kaffehuset, Henrik Ibsensgate 2. Her får du informasjon om kommunale tjenester og tilbud, og hjelp til å komme i kontakt med ansatte i kommunen. Dersom vi ikke kan hjelpe til eller svare på dine spørsmål, vet vi hvem som kan det.

Du kan også kontakte oss på epost servicesenteret@skien.kommune.no eller via chat på kommunens nettside.

På Servicesenteret finner du også byens turistinformasjon. Her får du personlig veiledning og informasjon om kommunens attraksjoner og severdigheter. 

Vi har kopieringstjeneste, utlevering av matavfallsposer og plastsekker, salg av ekstrasekker, Ibsenartikler og andre gaveartikler. Vi har to PCer til bruk for publikum. Vi kan hjelpe med kommunens nettbaserte tjenester. Du kan også bestille time for digital veiledning (Digihjelp) 

Digitale tjenester

Du kan i stor grad serve deg selv 24-7 via kommunens hjemmeside. Her finner du det meste av informasjon om tjenester, aktuelt fra kommunen, søknadsskjemaer, kartløsning, kommunale planer, politiske sakspapirer og postjournaler.

Servicesenterets saksbehandlingsområder

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Henrik Ibsensgate 2, 3724 Skien.

Postadresse: Postboks 158, 3701 Skien. 

Telefon: 35 58 10 00

Faglig leder: Kjell Skjelbred

Åpningstider: Servicesenteret er åpent for publikum mandag til fredag fra kl. 9.00 til 15.00. Vi er også tilgjengelige på telefon fra 8.00 til 16.00.

Til toppen